D.I.C. Veritas

B92, Index.hr, 24.08.2021, U Hrvatskoj skinute beogradske tablice sa šest vozila: “Zašto i čemu, ovo je sramota”

Prošle nedelje je u Konavlima u Hrvatskoj nepoznati počinitelj, ili više njih, sa šest vozila skinuo beogradske registarske tablice, objavljeno je na Fejsbuk stranici Zavazda Konavle.

“Možda manje verovatno, mada nije isključeno da neko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više meseci u svojim kućama i apartmanima u ovom delu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najverovatnije 21. avgusta, ostali su bez jedne registarske tablice. I samo mogu da se zapitam zašto i čemu i da pomislim na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome da pričam o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice oholih, ali sam morao da podelim s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim”, objavio je muškarac u grupi Zavazda Konavle.

Takođe, na području Dubrovnika skinute su beogradske registrarske tablice s dva vozila, što je prijavljeno policiji, a događaj su potvrdili iz dubrovačke policije.

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.