D.I.C. Veritas

Blic, 31.03.2016., Vikali “Srbe na vrbe” pa upali u teren: Pogledajte kako je izgledao napad na futsalere u Hrvatskoj

Navijači Dinama “Bed blu bojsi” ne miruju… Na futsal derbiju u “Domu sportova” između “modrih” i Nacionala napravili su pravi haos. Nastala je opšta tuča, a meč je prekinut. Na meti uvreda su se našli srpski igrači, ali je ipak najdeblji kraj izvukao golman Ivan Pavlić. Posle utakmice je završio u bolnici.

“Zaklaćemo vas”, “Srbe na vrbe” orilo se sa tribina “Doma sportova”. Od početka su gostujući igrači, među kojima su i naš reprezentativac Mladen Kocić, kao i Boris Surudžić, bili na meti uvreda.

Nastao je optši haos i tuča a kako hrvatski mediji javljaju glavna meta huligana bio je predsednik Nacionala Ivica Đolo, ipak najdeblji kraj izvukao je Ivan Pavlić.

- Video sam kako navijači trče prema Đoli, a potom me je jedan od njih šakom s leđa pogodio u glavu. Bio je pravi haos, ali srećom prošao sam bez težih posledica. Jako me boli lice, morao sam i u bolnicu na detaljne preglede, ali siguran sam da će sve biti kako treba – rekao je Pavlić za “Sportske novosti”.

FK Nacional je izdao i saopštenje koje se između ostalog odnosi na vređanja srprskih igrača:

- Vređanje naših igrača na etičkoj osnovi nećemo komentarisati. U više navrata smo izjavili da smo ponosni na to što su u našim redovima vrhunski igrači različitih nacionalnosti. Vređanje upućeno našim srpskim internacionalcima je samo deo repertoara navijača koji predvode taj klub – između ostalog piše u saopštenju.

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.