D.I.C. Veritas

Objektivno.hr, 01.06.2022, Mlinarić (DP) nametnuo se kao vođa opozicije te poručio: Oduzeti državljanstvo svima koji rade protiv interesa Hrvatske!

Domovinski pokret i Stipo Mlinarić Ćipe u Hrvatskom saboru nametnuli su se kao predvodnici opozicije. Mlinarić Ćipe, saborski zastupnik DP-a, održao je konferenciju za medije na temu optužnice protiv četvorice časnika Hrvatske vojske u Srbiji. Njegov Facebook status prenosimo u cijelosti:

Spriječiti Srbiju da podrži optužnice protiv naših pilota možemo vrlo jednostavno – prvo, Vučića i svu tu ekipu koja je huškala Srbe proglasiti personama non grata, da ne mogu doći u Hrvatsku. Drugo, blokirati Poglavlje 23. i napraviti im pakao od pregovora za ulazak u EU. Mi na to imamo pravo, na to nas obvezuje 16.000 mrtvih.

Nažalost, hrvatsko državljanstvo je dodjeljivano i srpskim kriminalcima. Mislim da ga je i Željko Ražnatović imao, kao i Savo Štrbac, koji ima hrvatsko državljanstvo i prima hrvatsku mirovinu, a cijelo vrijeme radi protiv hrvatske države. Izvolite mu oduzeti hrvatsko državljanstvo i mirovinu, pa neka priča u Srbiji što hoće.

Takvih ljudi ima i u Zagrebu, koji pljuju ovu državu, jako dobro od nje žive, a ništa joj nisu dali, niti su je željeli. Prema tome, ako to netko radi, treba mu uzeti državljanstvo pa neka ide u onu državu za koju radi.

Ne smijemo žmiriti na našu povijest koja je čista. Srbija priča laži o Hrvatskoj za svoju javnost i za ljude koji će jednog dana uzeti pušku kao ’91. Prema tome, obećavam s ovoga mjesta: neću im dati mira. Osim kroz Sabor, postoje i druge institucije i legalni načini. Neću im dati mira dok se god ovo ne raščisti!”

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.