D.I.C. Veritas

Portal Novosti, 04.10.2023, Javni poziv za pomoć u bijeloj tehnici

Do 17. oktobra oni koji su imali izbjeglički status u Srbiji i kasnije se vratili u Hrvatsku mogu se javiti na javni poziv za dodjelu pomoći u bijeloj tehnici. Donaciju mogu primiti stanovnici Ličko-senjske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Šibensko-kninske i Zadarske županije

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije raspisao je javni poziv za pomoć u bijeloj tehnici onima koji su kao izbjeglice boravili u Srbiji i vratili se u Hrvatsku. Donaciju mogu primiti stanovnici Ličko-senjske, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Povratnik može dobiti kombinovani šporet, veš mašinu ili frižider. Može se konkurirati samo za jednu vrstu kućanskog aparata. Pomoć može biti dodijeljena osobama koje su imale izbjeglički status u Srbiji, vratile su se u Hrvatsku i u njoj imaju prebivalište, a nisu primile istu vrstu pomoći u bijeloj tehnici u posljednje tri godine. Krajnji rok za podnošenje prijave je 17. oktobar.

Na stranicama Komesarijata može se preuzeti zahtjev za prijavu i pročitati potpuni tekst javnog poziva, Ispunjeni zahtjev s potrebnom dokumentacijom lično se predaje u neku od kancelarija Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj.

Sve informacije zainteresirani mogu dobiti i u Odjelu za socijalno-humanitarna pitanja SNV-a na broj telefona 01/4816-410 i e-mail: marija.crnogorac@snv.hr.

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.