D.I.C. Veritas

Smedia, 19.09.2012., Savo Štrbac za S media: Željko Kerum je obična budaletina

Gradonačelni Splita Željko Kerum ne prestaje da vređa Srbe. Pre nekoliko dana optužio je Srbe da uništavaju Hrvatsku, da kontrolišu sve banke, ali i da ne želi Srbina za zeta.

Usledile su brojne rekacije u Srbiji i Hrvatskoj, a tamošnje Tužilaštvo najavilo je da će da razmatra procesuiranje Keruma zbog izgovorenih reči.

Ipak, direktor inofrmaciono-dokumentacionog centra “Veritas” Savo Štrbac kaže za S media portal da takvim izjavama ne treba pridavati značaj:

-Takvih što je Kerum ima mnogo. Ali, Srbima se od tih izjava ne može ništa gore desiti u odnosu na ono što im se već dogodilo. Ne vidim da on može bilo kako da ugrozi Srbe.
Štrbac ujedno slikovito opisuje gradonačelnika Splita.

-Kerum je, kako bi naš narod rekao, jedna budaletina, koja je koristila ratnu tranziciju da se obogati. On sada oseća posledice svetske krize i ovo mu pažnja da ponovo skrene pažnju javnosti i birača na sebe. Vidim da je i uspeo u tome jer mu se poklanja mnogo medijske pažnje i u Srbiji i u Hrvatskoj, a to ne zaslužuje jer takvih budaletina ima koliko hoćete. Veći je problem između Ive Josipovića i Milorada Pupovca. Tu je velika opasnost po Srbe – zaključuje Štrbac.

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.