D.I.C. Veritas

Večernji list, 13.12.2014., ‘Srbiju treba zablokirati dok ne kaže gdje je ijedan hrvatski civil i branitelj’

Ivan Tepeš novi je predsjednik Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević dok je za dopredsjednika izabran zadarski dožupan Rudolf Dvorski. Njihova imenovanja danas su potvrđena na izvanrednom saboru stranke u Zadru na kojem je sudjelovalo više od 800 izaslanika iz svih krajeva zemlje. Glavni tajnik je ostao Pero Ćorić dok je za političkog tajnika je izabran predsjednik Skupštine Karlovačke županije Željko Bokulić, priopćili su iz stranke.

Potporu stranci svojim dolaskom dali su i svi koalicijski partneri uključujući predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Kolindu Grabar Kitarović koja je na kraju izbora zagrljena s Tepešom i Dvorskim zapjevala pjesmu Marka Perkovića Thompsona ”Lijepa li si” koju je na skupu izvela klapa ”Kantrada”.

- Mi ne želimo nikakav rat sa Srbijom, mi samo želimo da oni nama daju ono što je naše, mi ćemo im otežati put u EU, jer Hrvatska ima to pravo glasa, moraju sve članice pristati da oni uđu u EU. Mi ćemo to otežati, zablokirati, sve dok ne kažu gdje je ijedan hrvatski civil i branitelj iz Domovinskog rata – poručio je nakon izbora Ivan Tepeš.

- Zmijolika komunistička zvijer je još živa, a njezina glava je Ivo Josipović. Moramo sve učiniti da ih maknemo s vlasti. Zoran Milanović je mrtav političar, zombi, samo mu to nije jasno, a glava je Ivo Josipović – rekao je tajnik HSP AS Pero Ćorić.

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.