D.I.C. Veritas

Dnevno.hr, 26.10.2019, JURE ZUBČIĆ TKO JE MLADI SDP-OVAC KOJI ‘UBI SRBINA’ PREPRAVLJA U ‘LJUBI SRBINA’? Poznati građani Srbije ponosni su na njega

Protiv Zadranina Jure Zubčića, koji je prije nešto malo manje od godine dana grafit „Ubi Srbina“ na jednoj fasadi prepravio u „Ljubi Srbina“, podnesena je anonimna kaznena prijava zbog uništavanja tuđe imovine te je više puta pozivan u policiju na razgovor.

Na Bilom Brigu nedavno je opet osvanuo ksenofobni grafit koji je zasmetao Zubčiću, pa je opet učinio isto.

“Da, opet sam prepravio grafit. Ide li vam to na živce? E pa baš mi je drago. Mislite da nište drugo ni ne znam? E pa baš mi je drago. Mislite da sam budala što se izlažem realnoj opasnosti? E pa baš mi je drago da tako mislite. Jer dok god sam vam ja problem. Dok god vam ja idem na živce. Dok god mene smatrate luđakom radi prepravljanja grafita. Dotad naše društvo ima problem. Jer ne idu vam na živce naši sugrađani koji anonimno pišu ove grafite!? O njima ništa? Nisu vam izazvali reakciju? Oni vas ne živciraju? Oni nisu problem? Zapitajte se tko vas i zašto vas živcira. I da, slobodno ponovno svedite priču na rat, na ustaše, na partizane. Nisu autorima problem ni srbi, ni ustaše, ni partizani. Oni su sami sebi problem. Koja je to bolesna zadovoljština kad napišeš grafit koja poziva na ubijanje bilo koga? Što sve u životu možeš korisnog za sebe napraviti i za svoju okolinu, a ti se odlučiš pozivat na ubijanje?, kaže Jure Zubčić za Antenu Zadar.

 

 

 

 

 


“Očito je to asocijacija na vađenje organa Srbima na Kosovu, jer su Hrvati i Albanci sklopili prijateljstvo u mržnji prema Srbima”, rekao je Štrbac i dodao:
“Izvjesni Jure Zubčić, inače SDP-ovac iz Zadra prepravio je grafit ‘ubi Srbina’ u ‘ljubi Srbina’ a nedavno je također prepravio ‘ušato u’ ispisujući ‘poljubi Srbina’. Zbog toga doživljava žestoke prijetnje…”, izjavio je za Nacionalnu televiziju Savo Štrbac.

Na građane Srbije, koji su ovih dana raspravljali o najnovijem i uistinu gnjusnom grafitu “zakolji Srbina i izvadi mu organe jer su u gradu mačke gladne”, Jure Zubčić ostavio je izuzetno dobar dojam.

Posebno na prvog čovjeka Veritasa, Savu Štrpca:

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.