D.I.C. Veritas

Index.hr, 06.12.2019, Thompson na Stradunu urlao ZDS, razvijena i ogromna zastava s ustaškim pozdravom

NA DUBROVAČKOM Stradunu večeras se povodom Dana dubrovačkih branitelja održao koncert kontroverznog pjevača Marka Perkovića Thompsona.

Kako je to i inače uobičajeno na Thompsonovim koncertima, na početku pjesme Čavoglave pjevač je zaurlao ustaški pozdrav “Za dom spremni”.

Svjetski poznatom ulicom tako je odjekivao ustaški pozdrav i oduševio tisuće okupljenih Thompsonovih fanova, među kojima je bio popriličan broj djece.

Osim urlikanja ustaškog pozdrava, na Stradunu je tijekom Thompsonovog koncerta razvijena golema zastava HOS-a na kojoj također stoji ustaški pozdrav.

Inače, Thompson za predsjedničke izbore nije podržao svog kuma Miroslava Škoru pa je bilo govora o tome da je time prešutno podržao aktualnu predsjednicu i kandidatkinju za novi mandat Kolindu Grabar-Kitarović. Inače, na vlasti u Dubrovniku je HDZ. Grad je i organizator Thompsonovog koncerta, a tek treba vidjeti koliko će građane to koštati. I ovaj je Thompsonov koncert najavljivan kao besplatan, no to, kao i u splitskom slučaju iz kolovoza, zapravo znači da će Thompsonov nastup biti plaćen novcem građana.

R.I.

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.