D.I.C. Veritas

Informer, 07.04.2021, HRVATSKI NEDELJNIK POZIVA NA UBISTVO! Ustaše Pupovcu PRETE SMRĆU!

Milorad Pupovac, lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj, počeo je da dobija i javne pretnje smrću!

Stalno to rade

Taj ‘Hrvatski tjednik’ izlazi u Zadru. To je proustaški, profašistčki, ultradesničarski list, koji se ističe napadima na Srbe – kaže Štrbac

Nedeljni list ‘Hrvatski tjednik’ objavio je naslovnu stranu na kojoj doslovce piše: ‘Crni Mićo, lopino, UBIJ SE!', čime se direktno poziva na ubistvo Milorada Pupovca.

Da skandal bude veći, ovaj list objavio je i karikirani Pupovčev odgovor koji glasi: 'Hoću, ali samo ako i moje ime posle uvrstite na jesenovački popis zaklanih od ustaša'!?! Ova naslovna strana objavljena je posle višednevnih napada hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na Pupovca.

 

Informer DN

 

Milorad Pupovac nije se oglašavao ovim povodom, a na drugoj strani direktor ‘Veritasa’ Savo Štrbac kaže da je ‘Hrvatski tjednik’ ustaška, ekstremistička publikacija.

Savo Štrbac, direktor ‘Veritasa’

- To je proustaški, profašistički, ultradesničarski list, koji se i do sada isticao napadima na Srbe, na manjine kao i na sve one koji su antifašisti. Vlasnika i glavnog urednika ovog lista znam, jer smo rodom iz istog kraja, iz Benkovca, baš kao i Pupovac. Znam ga još iz studentskih dana, taj mali i neodgovorni student pretvorio se u velikog ustašu. Ovo je posledica svađe Pupovca i Milanovića. Tu svađu su ustaški desničari iskoristi kako bi sukob podgrejali, a Srbina proglasili za najgoreg – upozorava Štrbac.

 

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.