D.I.C. Veritas

Jutarnji list, 12.06.2019, PROKLJUČALA KRV ‘IMAŠ 24 SATA DA NAPUSTIŠ GRAD’ Konobar iz Trebinja pobjegao iz Dubrovnika nakon prijetnje grupe kojoj je zasmetala ćirilična navijačka tetovaža

Jedan od konobara iz susjedne BiH doživio je ovih dana neugodni incident u lučkom predjelu Gruža. Naime, riječ je o konobaru koji je “na privremenom radu” u Dubrovniku, a kojem je grupa muškaraca zaprijetila kako u roku 24 sata mora napustiti Dubrovnik, piše Slobodna Dalmacija.

Konobar je, recimo i to, iz Trebinja i već je radio na području hrvatske metropole. Iako u Zagrebu nije stekao loša iskustva, odlučio se zbog želje da se tijekom sezone nađe bliže rodnom gradu, na rad u samo 30-ak kilometara udaljenom Dubrovniku.

Međutim, priča ima i jedno “ali što žensku sreću kvari”: konobar je gorljivi pripadnik Delija i na ruci je imao istetoviran znak pripadnosti toj grupi navijača Crvene zvezde.

Prema onom što smo doznali, tetovažu je manje-više uspješno prikrivao zavojem. No, zavoj je u jednom trenutku djelomice skliznuo i otkrio ćirilični natpis “Delije”. Bilo je to dovoljno da navijači jedne domaće navijačke skupine otkriju da je riječ o pripadniku negdašnjeg velikog, ne samo sportskog protivnika, krv je proključala i odlučili su ga “prijateljski upozoriti”…

Iako po Dubrovniku neki pričaju da je konobaru zaprijećeno nožem, pa da je čak “zaradio” i ubod, od svega toga nije ništa istina, kao ni to da su mu prijetili pojedinci koji su se, da bi prikrili identitet, maskirali s “fantomkama” na glavi. No, konobar je shvatio poruku te je napustio Dubrovnik.

Naši izvori iz Trebinja potvrdili su nam kako se događaj doista dogodio, ali su dodali i podatak kako je trebinjskog konobara spasila grupica engleskih turista. Međutim, konobar je odbio ispričati svoju verziju događaja za Slobodnu Dalmaciju.

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.