D.I.C. Veritas

Jutarnji list, 14.02.2019, ŽAO MI JE ŠTO PUPOVAC NIJE ‘95 NA TRAKTORU OTIŠAO U BEOGRAD’ Zastupnik HRAST-a skandalozno odgovorio Pupovcu na jučerašnju prozivku

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik HRAST-a, optužio je Milorada Pupovca za govor mržnje zbog njegova istupa na sjednici u srijedu navečer kada je govorio o neostvarenim i neiživljenim homoseksualcima, a u tom je kontekstu spomenuo i Zekanovića, prenosi RTL.

“Žao mi je što Pupovac nije ‘95. na traktoru otišao u Beograd”, rekao je Zekanović na konferenciji za medije. Također je poručio pripadnicima srpske nacionalne manjine da bi na izborima trebali birati “nekog njegovog kalibra”, a ne SDSS.

Podsjetimo, Pupovac je sinoć u raspravi među ostalim, govoreći o referendumskim inicijativama i prikupljanju potpisa, prozvao i Zekanovića:

 ”Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! (…) To su ti suverenisti koji navodno nude mogućnost, kao što to čini naš junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora, takozvani Zekanović…”

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.