D.I.C. Veritas

Jutarnji list, 15.05.2019, OTKRIVAMO: ĆIRO BLAŽEVIĆ U SPOTU ZA PUPOVČEVU STRANKU! Legendarni izbornik u kampanji za SDSS: ‘Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili…’

Ljude ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili, kaže Miroslav Ćiro Blažević

Samostalna demokratska srpska stranka, čija je kampanja za europarlamentarne izbore već izazvala brojne reakcije, za svoj novi promotivni spot angažirala je Miroslava Ćiru Blaževića.

“Istina je da smo angažirali Ćiru, a spot je još u izradi”, potvrdio nam je u utorak predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac i dodao da je to samo jedan od spotova u njihovoj kampanji.

“Nisam snimio spot za SDSS, nisam još. Trebao bih to učiniti za pola sata, dogovorio sam sastanak u Čarliju s njihovim čovjekom, a nakon toga trebali bismo ići u studio”, u povišenom raspoloženju Ćiro Blažević dočekao je u utorak popodne novinarsko pitanje o angažmanu u kampanji SDSS-a za europarlamentarne izbore.

 Na pitanje o čemu se u spotu radi, Ćiro je odgovorio: “Radi se o tome da su me oni zvali, a ti znaš da ja volim sve ljude i ne dijelim ih po nacionalnosti, svima sam spreman pomoći. Srbi su me zvali, dok se ovi moji nisu sjetili. Samo ne znam hoće li mi moja publika uzeti za zlo ako se pojavim u SDSS-ovu spotu? Što će reći Plenković?”

A o čemu se radi u spotu, pitali smo Blaževića.

- Nešto vezano za traktore, tamo gdje ima traktora ima i djece… – odgovorio je Ćiro.

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.