D.I.C. Veritas

TV Happy, 09.01.2019, Dobro jutro Srbijo – Sin hrvatskog poslanika čestitao Srbima Božić slikom ustaše koji drži odsečenu glavu srpskog vojnika – Štrbac [Video]

Predsednik DIC Veritas Savo Štrbac gostovao je na televiziji Happy, u emisiji Dobro jutro Srbijo, 9. januara 2019. godine.

Govorilo se o nizu provokacija koje su Hrvati uputili Srbima u vreme novogodišnjih i Božićnih praznika nove 2019. godine: Božićnoj čestitci Srbima koju je uputio sin hrvatskog poslanika odsečenom glavom Srbima koju pridržava hrvastki ustaša, kao i o reagovanjima u Hrvatskoj, izjavi premijera Plenkovića o zasluzi F. Tuđmana u vezi “mirne reintegracije (Srba iz Istočne Slavonije) u ustavno-pravni poredak Hrvatske”, odlikovanju koje je predsednica Hrvatske Grabar-Kitarović dodelila Tanji Bjelobradić za zasluge u ratu 1991-1995, a koja je više puta prijavljena pravosudnim organima Hrvatske zbog ratnih zločina protiv zarobljenika u hrvatskom logoru Lora. Govorilo se i o perspektivi prevremenog puštanja na slobodu Dragana Vasiljkovića, koji će biti oslobođen najkasnije do marta 2020, kada ističe 13,5 godina na koliko je osuđen.

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.