D.I.C. Veritas

Večernji list, 08.04.2019, Poznata lista SDSS-a za EU izbore, predvode je Milorad Pupovac i Dejan Jović

Na kandidacijsku listu stavljeni su ljudi za koje se smatraju da imaju ugled u srpskoj zajednici i u ukupnom hrvatskom društvu

Predsjedništvo SDSS-a na današnjoj sjednici održanoj u Zagrebu utvrdilo je listu kandidatkinja i kandidata za izbore za Europski parlament.

Kako najavljuju lista će Državnom izbornom povjerenstvu biti predana sutra u 11.30 sati. Kako se ranije i najavljivalo nositelj SDSS-ove liste biti će predsjednik stranke Milorad Pupovac. Na drugom mjestu je Dejan Jović, profesor s Fakulteta političkih znanosti i bivši savjetnik predsjednik Ive Josipovića. Na listi su i saborski zastupnici Dragana Jeckov i Boris Milošević. Tu je i nekoliko načelnika općina sa većinskim srpskim stanovništvom kao i predsjednik Zajedničkog vijeća općina (ZVO) Srđan Jeremić.

- Predsjedništvo se opredijelilo da na kandidacijskoj listi budu predsjednik i potpredsjednici, saborski zastupnici, drugi istaknuti predstavnici stranke, te nestranačke osobe koje imaju ugled u srpskoj zajednici kao i u ukupnom hrvatskom društvu, navode iz SDSS-a. Lista SDSS-a izgleda ovako: Milorad Pupovac, Dejan Jović, Dragana Jeckov, Jugoslav Vesić, Boris Milošević, Anja Šimpraga, Dejan Mihajlović, Mirjana Oluić-Voloder, Nikola Ivanović, Tatjana Vukobratović-Spasojević, Aleksandra Ratković i Srđan Jeremić.

 

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.