D.I.C. Veritas

Jutarnji list, 05.09.2019, DARINKO KOSOR OSUDIO IZJAVE MILORADA PUPOVCA ‘Ako on to stvarno misli, mi više ne možemo biti koalicijski partneri’

Šef HSLS-a Darinko Kosor u emisiji N1 televizije je osudio izjave SDSS-ovog Milorada Pupovca koji je Hrvatsku usporedio s NDH. Kosor kaže da je to apsolutno pogrešno, tim više što je to rekao u Sarajevu, a ne u Hrvatskoj.

‘Nikada u drugoj državi ne pričate protiv svoje države. A posebno ako iznosite neistine', rekao je Kosor i dodao da Pupovac prvom prilikom mora koalicijskim partnerima pojasniti je li to zbilja mislio, a objasniti mora i hrvatskoj javnosti.

‘Ako on to stvarno misli – ja to još ne znam, jer to nisam čuo iz prve ruke od njega – onda mi ne možemo više biti partneri. Ta je izjava na štetu hrvatske države, svih građana Hrvatske i najviše Srba u Hrvatskoj. S takvom izjavom mi više ne možemo biti koalicijski partneri. To je mišljenje HSLS-a. Ako on misli da je ova država i ova Vlada, da liče na Nezavisnu Državu Hrvatsku, mi više ne možemo biti partneri', rekao je Darinko Kosor za N1.

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.