D.I.C. Veritas

Priznajem.hr, 18.11.2019, ZA KOGA RADI? Štrbac tvrdi “postoji dogovor, Vučiću najviše odgovara Kolinda!“ [Video]

U Srbiji su predsjednički izbori u Hrvatskoj jedna od glavnih preokupacija. Savo Štrbac, Hrvatima dobro poznat kao “ministar informisanja” okupacijske velikosrpske tvorevine, tzv. “Republike srpske krajine”, gostovao je tako kao “stručnjak za Hrvate” na Happy televiziji, kod Milomira Marića, u petak, 15. studenog ujutro. On je iznio tezu kako Vučić 20. studenog najvjerojatnije neće doći u Zagreb, što je uostalom poznato i što je najavio, jer svojim dolaskom ne želi naštetiti Kolindi, s kojom je u dogovoru: “Postoji dogovor, Vučiću najviše odgovara Kolinda, radi uspostavljenih odnosa!”

Vučić i Kolinda su imali dva uspješna – čini mu se – sastanka, jedan u Hrvatskoj i jedan na mostu između Srbije i Hrvatske, kaže Savo Štrbac.

“Kolinda je došla na inauguraciju Vučića u crvenoj haljini”; prisjeća se voditelj Marić. “Pošto pripadaju istoj stranci, nije van svake pameti da postoji neki deal ili dogovor. Ja mislim da mu više odgovara Kolinda, obzirom na uspostavljene odnose”, nastavlja Štrbac.

“Ona je išla i u crkvu”; nadovezao se voditelj, osvrčući se na Vučićevu inauguraciju. “Jeste, bila je tamo i neka, kako bi nazvao, skupština Srba iz Hrvatske u onoj velikoj dvorani, Lisinski.  Tamo je ona bila s Vučićem. Prije toga su oni imali susret, 2016. godine, ovdje na Dunavu, to je ona čuvena slika sa cvijećem na mostu, i postigli su neke dogovore. Izgledalo je da će ti odnosi krenuti drugim putem”, zaključuje voditelj.

Savo Štrbac je bio je bliski suradnik osuđenih ratnih zločinaca Milana Babića i Milana Martića, a nakon rata “širitelj istine” o Hrvatskim navodnim zločinima protiv Srba, odnosno – nastavio se baviti specijalnim ratom. Danas živi u Beogradu. I nakon pada okupatorske tvorevine nastavio ratovati protiv Hrvatske širenjem dezinformacija o Hrvatskoj i o Domovinskom ratu, i u tome je imao potporu dijela hrvatskih medija i javnosti. Njegova udruga “Veritas” (istina) se uglavnom bavila lažima i pravljenjem popisa hrvatskih ratnih zločinaca.

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.