D.I.C. Veritas

Večernje novosti, 09.08.2018, POSLE SRAMOTNOG POJAVLjIVANjA CRNOGORSKOG OFICIRA NA PROSLAVI “OLUJE”: Put u Knin kao izvinjenje

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić i generalni sekretar te partije Vladislav Dajković boraviće u dvodnevnoj poseti Kninu, gde će se sastati s predstavnicima srpskog naroda, kao i nekoliko srpskih familija

LIDER Prave Crne Gore Marko Milačić i generalni sekretar te partije Vladislav Dajković boraviće u dvodnevnoj poseti Kninu, gde će se sastati s predstavnicima srpskog naroda, kao i nekoliko srpskih familija.

Ovaj gest, kako su pred put poručili Milačić i Dajković, predstavlja simbolično izvinjenje Srbima u Hrvatskoj, ali i uopšte bratskom srpskom narodu, i odgovor je na “nečuveno prisustvo predstavnika Vojske Crne Gore na proslavi ‘Oluje'”.

- Sigurni smo da će naše simbolično izvinjenje biti zapravo glas većinske Crne Gore. Prava Crna Gora poštuje državu Hrvatsku, njen ustav i zakone, i neće se mešati u njihovu unutrašnju politiku, već ovim putovanjem ispunjavamo isključivo moralnu obavezu prema tamošnjem srpskom življu, ali i svim Srbima koje je ovaj skandalozni čin zvanične Crne Gore uvredio – ističe se u saopštenju.

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.