D.I.C. Veritas

013info.rs, 27.01.2021, Vozači Hitne sirenama i rotacijama ispratili Banijca Peđu Trivanovića

PANČEVO - Pet sanitetskih vozila pančevačke Hitne pomoći juče je od Karađorđeve do Novog groblja bilo pratnja na ispraćaju pokojnog kolege Predraga Trivanovića, vozača Hitne, koji je u 45. godini preminuo od posledica kovida.

Saniteti, na čelu sa Peđinim, pod rotacijama a zatim u zoni groblja i pri povratku i sirenama – bili su poslednja pažnja kojom su kolege iz Hitne pomoći uzvratili pokojnom kolegi za višegodišnje poštovanje i požrtvovanje koji su ga odlikovali.

“Putuj s mirom dragi Peđa, čoveče veseli, neka te Bog čuva, mi nismo uspeli”, poručile su kolege u komemorativnom obraćanju gde su naveli i pojedine njegove životne bitke od Dvora na Uni do Košara.

Peđa je preživeo rat u Krajini i Košare, humanost i plemenitost je dokazivao na poslu i u životu. Bio je jedan od najomiljenijih članova medicinskih timova Hitne pomoći u Pančevu. Požrtvovan i plemenit.

Kolege iz Hitne pomoći ispratile su Peđu na vječni počinak | Foto: 013info.rs
Zaposleni u pančevačkoj Hitnoj pomoći su izuzetno teško doživeli ovu tragediju. Kolegama će Peđa ostati u sećanju kao omiljen kolega, dobar drug, ljudska gromada.

“Bio je opušten, nije bio plašljiv, naprotiv ohrabrivao je i ostale. Vozio kovid pacijente, nosio sa spratova….“ – izjavio je jedan od Peđinih kolega za portal ”013info”.

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.