D.I.C. Veritas

Informer, 05.01.2020, OD KOLINDE I MILANOVIĆA, ZA SRBE JE JEDINO GORI ANTE PAVELIĆ! HIT TVIT NA TV PINK! Mali, Knežević i Štrbac SLOŽNI: Srpski narod u Hrvatskoj birao MANJE OD DVA ZLA!

Gosti Verice Bradić su Siniša Mali, ministar finansija, Milan Knežević iz Demokratskog fronta, Savo Štrbac, direktor dokumentaciono-informacionog centra Veritas

- Država Hrvatska je nastala na “svetom domovinskom ratu braneći se od velikosrpske agresije”. To je ušlo u čitanke kod njih, to je kod njih i u Ustavu, oni sve baziraju na tome. Razgovarao sam sa mnogim Srbima, svi oni kažu da na ovim izborima biraju između dva zla. Za Milanovića je bar rat završen, za Kolindu to još nije slučaj. Ali svi oni još žive u tome. Milanović kaže da će poštovati prava manjina, što Srbima recimo garantuje i pravo na pismo, tako da je po meni on manje zlo - rekao je Štrbac.

Predstavnik Demokratskog fronta kaže da od ovog izbora nema gore.

- Između Kolinde i Milanovića gore bi bilo samo da je pobedio Ante Pavelić - kaže Knežević.

I Siniša Mali donekle dali taj stav.

- U ovim izborima za nas nije bilo dobrog izbora. Novi predsednik Hrvatske je dosta arogantan čovek. Ali mi ćemo svakako pokušati da sarađujemo i sa njim, Srbija kao najjača ekonomska sila na Balkanu to mora da učini i da sarađuje sa svima - zaključio je Mali.

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.