D.I.C. Veritas

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku, 23.03.2021, Dopuna priopćenja od 19. ožujka 2021. – Doneseno rješenje o provođenju istrage protiv 50-godišnjaka

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv uhićenog hrvatskog državljanina (1971.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva iz čl. 120. st. 1. OKZ-a RH. (23. 3. 2021.)

Sudac istrage Županijskog suda u Osijeku odredio je istražni zatvor protiv okrivljenog 50-godišnjaka zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ometanja istrage te opasnosti od ponavljanja djela.

 

e-Veritas

Prema Veritasovim saznanjima osunjičeni se zove ZORAN RAVANČIĆ zv. ZOLJA. Rođeni je Vukovarac, živio je i prije i u toku i poslije rata u Vukovaru, u ulici koja se ranije zvala Svetozara Markovića, a sada S.R. Njemačke. Oženjen je i ima dva sina. Više puta je privođen na informativni razgovor, ali je uprkos toga ostao da živi u Vukovaru. Zoran Ravančić je po ocu Hrvat, a po majci Srbin.

 

 

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.