D.I.C. Veritas

Večernji list, MOHR, 04.08.2015., Motivacijski govor: Kotromanović vojnicima otkrio što je Gotovina zapovjednicima rekao ‘95 na Dinari [Video]

- Razbili smo neprijatelja i oslobodili Hrvatsku u dva dana – kazao je Kotromanović u motivacijskom govoru vojnicima.

Ministarstvo obrane je objavilo snimku motivacijskih govora koje su ministar Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera Drago Lovrić održali vojnicima prije mimohoda u Zagrebu.

- Mnogi od vas prije 20 godina su jurišali sa puškom u ruci. Prije 20 godina Gotovina je rekao nama zapovjednicima na Dinari: “Tko ne izvrši svoju zadaću, sutra za ovim stolom neće sjediti”. – otkrio je ministar vojnicima riječi Ante Gotovine.

- I mi smo izvršili svoju zadaću. Razbili smo  i oslobodili Hrvatsku u dva dana. Mnogi naši su poginuli i bili ranjeni – kazao je vojnicima Kotromanović i dodao da su oni “sinovi i kćeri Oluje”.

“Danas gazimo za sve naše poginule”

- Danas pokažimo da smo najbolji i najjači. Danas gazimo za sve naše poginule – poručio je vojnicima Kotromanović te dodao da danas “gazimo za Gotovinu i Markača”.

- Pokažimo našu snagu i naše srce. Pokažimo da smo najbolji i da smo garda hrvatska. Pokažimo da smo pobjednička vojska – rekao je ministar.

Govor vojnicima zaključio je riječima “domovini vjerni i živjela Hrvatska”.

MORH web, Priopćenja: Motivacijski govor ministra i načelnika GS OS RH pripadnicima OS RH

Motivacijski govor ministra i načelnika GS OSRH pripadnicima OSRH

Ministar obrane RH Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH održali su danas, 4. kolovoza 2015. godine motivacijski govor pripadnicima OS RH koji će danas, u 18,00 sati sudjelovati u svečanom mimohodu u Zagrebu, povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i dvadesete obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”

 

Povezani tekstovi

facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailfacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Komentari su isključeni.